Foredrag om SEO

Kursus og foredrag om søgemaskineoptimering

Conseo afholder kursus og foredrag om søgemaskineoptimering og markedsføring på nettet. Lad os arrangere et foredrag eller kursus i jeres virksomhed eller forening.

Synlighed i søgemaskinerne er vigtiger end aldrig før. Med et foredrag om søgemaskineoptimering får i et indblik i de muligheder og fordele der er, ved at være repræsenteret på side 1 i søgemaskinerne.

I får også nogle værktøjer til selv at optimere jeres website, og arbejde med tekster og teknik, så jeres website bliver fundet i mængden, og på de rigtige ord.

Hvem har brug for et foredrag?

Typiske kunder til disse foredrag er virksomheder, erhvervsklubber, netværk og foreninger. Mindre virksomheder er velkommen til at slå sig sammen om et foredrag med Lars Bachmann.

Vi arrangere kurser og foredrag fra 1½ til 2 timer, samt halve og hele dage. Lars Bachmann har tidligere undervist på Web Marketing Manager uddannelsen, samt i WordPress på IBC i kolding. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for et foredrag om søgemaskineoptimering.

Udtalelser fra tidligere foredrag:

“Du havde en letforståelig måde at formulere ny indsigt og viden, og jeg er allerede godt igang med at implementere flere af de gode fif”

“Ingen tvivl om at han ved hvad han taler om, og så er han god til at formidle stoffet.”

“En stor fornøjelse at deltage ved et arrangement med en så velforberedt og kompetent underviser som Lars Bachmann”

“Endelig en SEO “nørd” der forstår og formår at formidle sin viden på en forståelig og spændende måde”

Læs flere referencer her.

Lav en forespørgsel på et foredrag eller kursus om søgemaskineoptimering og markedsføring i søgemaskiner.

I kan kontakte Lars Bachmann på lars@conseo.dk eller på 20 776 775