WordPress – Vores foretrukne CMS

Ny hjemmeside? WordPress er et fuldblods CMS, som har vundet adskillige priser for funktionalitet og brugervenlighed. Stort set alle vores webløsninger er baseret på WordPress.

WordPress er et CMS (Content Management System), som man kan bygge ”oven på”, og dermed have fuld kontrol over design og funktionalitet.

Conseo har specialiseret sig i WordPress, og står for alt, lige fra strategi, rådgivning, opsætning og installation til kodning af design og plugins.

WordPress blog

Weblogs er et stærkt medie, og en fantastisk måde at kommunikere med sine kunder og øvrige omgivelser på.

Flere og flere virksomheder har taget blog-mediet til sig, og bruger det i dag aktivt i deres markedsføring. En weblog er mere en bare en dagbog på nettet. En weblog er et kommunikationsmiddel, som kan bruges til at være til stede der hvor jeres kunder er, nemlig på nettet.

Så blog før din konkurrent gør det, og gå i dialog med dine nuværende og kommende kunder.

Conseo har specialiseret sig i opsætning og optimering af weblogs i systemet WordPress, og har selv mange års erfaring med at bruge blogs som aktiv del af markedsføringen.

Så går du med tanker om at starte en blog, som en del af jeres virksomheds talerør, så ring og få en snak med os, om hvordan en blog kan bruges professionelt.

WordPress som CMS

WordPress blev oprindelig udviklet som et blog system, men er i dag  et fuldblods CMS system. Det vil sige at WordPress ikke bare er til at blogge med, men bruges i dag til at drive websites, online magasiner og portaler med.

Hos Conseo har vi udviklet flere websites i WordPress, og vi kan helt sikkert også hjælpe jer med at komme online i et fremtids sikret CMS system.

WordPress udmærker sig ved at være Open Source, så der er ingen løbende udgifter til dyre licenser og opdateringer. Når først du har fået din WordPress løsning er der som udgangspunkt ingen løbende udgifter (Udover dit webhotel).

Folkene bag WordPress siger det selv meget godt:

When we speak of free software, we are referring to freedom, not price…

Dette betyder at du ikke binder dig til en udbyder, som man ofte gør med de kommercielle CMS løsninger, men frit kan vælge hvem din leverandør er.