Conseo - Vi ses på nettet!

Online Marketing & Webudvikling

Udtalelser fra vores kunder

Hos Conseo vil vi gerne have tilfredse kunder, og vi gør alt for at leverer professionelle løsninger som vores kunder kan være glade og stolte over.

Nedenunder kan du læse hvad vores kunder siger om samarbejdet med Conseo.
Har du været kunde hos Conseo, eller på anden måde en tilknytning til Conseo, så er du velkommen til at udtale dig om vores samarbejde herunder.

Du kan også se et udpluk af vores referencer her

15 Comments

 1. Kære Lars Bachmann,
  Tusind tak for stor inspiration på IBC’s kursus i søgemaskineoptimering. Du havde en letforståelig måde at formulere ny indsigt og viden, og jeg er allerede godt igang med at implementere flere af de gode fif.

  FEDT, når man mærker budbringer brænder for sit fag! Og du brænder igennem.

  Mange hilsner
  Bente Tromborg
  http://www.shop2wellness.dk

 2. Jeg har haft fornøjelsen af Lars som underviser i SEO på IBC. Ingen tvivl om at han ved hvad han taler om, og så er han god til at formidle stoffet.

  Så er du ikke tilfreds med din pladsering i Googles søgeresultater, så er der faktisk noget at gøre ved det- Lars har indtil flere gode idéer! Og er din tid for kostbar til selv at lege med SEO, så er der helt sikkert god økonomi i at bede Lars om hjælp.

  Super kursus i øvrigt!

  Marianne Strange Andersen
  http://www.blomstenogkrukken.dk

 3. Hej Lars og tak for din hurtige og effektive indsats i forbindelse med vores nye SMS system.
  Jeg kan allerede nu se at systemet fungerer perfekt og efter hensigten.
  Mange af vores kunder handler impulsivt, og din løsning er uden tvivl medvirkende til at salget ryger i vores kasse, fremfor naboens..
  Det er min helt klare overbevisning at dit SMS system har tjent sig selv ind på meget kort tid, og jeg vil klart anbefale dit produkt til andre erhvervsdrivende.

  Med venlig hilsen

  Carsten Pedersen
  FANDANKO

 4. Hej Lars

  Tak for at du delte ud af din viden.
  Der er ingen tvivl om, at du ved hvad du taler om.

  Jeg havde en god og lærerig dag på ibc i kolding.

  mvh

  Thomas Junker

 5. Hej Lars
  Super god kursus dag hos IBC .Rart at møde en mand som kan sit stof og ikke står og krukker med det.God information lige ud af posen.
  http://www.portmanden.dk

 6. Henrik Skov Jensen

  18. februar 2009 at 12:03

  Hej Lars,

  Tusind tak for et kanont kursus d.16.2.08 på IBC i Kolding. Før kurset TROEDE jeg, at jeg var god til SEO – men fandt ud af, at det var et større univers end som sådan. Tak for det gode kursus.

  Venlig hilsen,

  Henrik Skov Jensen
  IDition.dk – vin emballage / vingaver.

 7. En stor fornøjelse at deltage ved et arrangement med en så velforberedt og kompetent underviser som Lars Bachmann. der er ingen tvivl, om at Lars ligger skarpt i front indenfor sit felt. Det var inspirerende underholdende og særdeles lærerigt!

  Bedste hilsner

  Angelina Bonde Harbo

 8. Endelig en SEO “nørd” der forstår og formår at formidle sin viden på en forståelig og spændende måde. Tak for super godt kursus i Skanderborg den 9. marts 2009.

  De bedste hilsner fra
  Karina K. Bach-Sørensen
  http://www.homemaid.dk – Brugskunst lige til døren

 9. liselotte carslund

  17. juni 2009 at 14:28

  Dagens målsætning om, at vi skulle indføres i “søgemaskinernes svære sprog” er til fulde blevet opfyldt – og du har været en meget kompetent og tålmodig “sproglærer”. Jeg har bare lært så meget !
  Tak for en meget lærerig dag og tak fordi du så gavmildt deler ud af din viden om sites, der kan hjælpe os videre. Jeg vender hjem med en masse inspiration til at gøre os mere synlige og lyst til at optimere vores website.
  Hilsen Liselotte Carslund
  Next Step / Lystrup tandlægecenter

 10. Inden jeg kontaktede Lars, “kendte” jeg ham kun fra hans blog. Bloggen var jeg stødt ind i en masse gange i forskellige sammenhænge, og blev enig med mig selv om, at når Lars var her, der og alle vegne, kunne han sikkert lave en rigtig god blog til mig, som også dukkede op alle vegne 🙂
  14 dage, 2 telefonsamtaler og en enkelt mail senere har jeg nu en blog designet lige efter mit ønske. Det har været en meget let omgang, og jeg håber selvfølgelig at jeg også kommer til at dukke op alle vegne 🙂

  Mange hilsner
  Susan Bruun
  zykze.dk

 11. Lars åbnede virkelig mine øjne for SEO, da vi i sin tid arbejde sammen på bureau. I mit nuværende job som grafiker og webmaster hos Kløverblad, har vi stor glæde af Lars´s kompetencer! Så snart vi sætter Lars i gang med at “pille” ved vores website, kan vi se det prompte på besøgsstatistikken og i søgeresultaterne på Google ryger vi til tops.

  Så udover et godt bekendtskab er Lars et uundværlig stykke værktøj for Kløverblad!!

  Venlig hilsen
  Thomas Lindby
  http://www.kloverblad.dk

 12. Jeg tog kontakt til Lars Bachmann i oktober 2009 da jeg selv havde forsøgt at fremme vores position på google og jeg manglede det sidste for at komme i mål. Lars Bachmann gennemgik vores website og lavede nogle ændringer samt skaffede links og ca. 3 måneder efter var jeg placeret i toppen på ellers meget konkurrenceprægede ord. Lars har efterfølgende hjulpet til med at bibeholde den gode placering og jeg kan til en hver tid anbefale Lars Bachmann.

  Med venlig hilsen

  Tommy Andersen
  Flyttefirma Per Andersen A/S
  http://flyt.dk

 13. Lars er den mest fantastiske web mand jeg kender. Tingene bliver gjort super hurtigt, han er super effektiv og så ved han fuldstændig hvad man mener selvom man ikke kan forklare sig!!
  Lars har lavet min blog – jeg er ekstrem glad for både udseende og funktioner, han er god til at forklare hvordan man gør så det bliver enkelt. Der er ingen tvivl om jeg vil anbefale ham til alle jeg kender og jeg selv – vil KUN bruge ham fremover. Tak Lars!

 14. Jeg tog kontakt til Lars Bachmann for cirka 1 år siden – da vi ønskede et nyt firma til at fremme vores placering på Google både i Adwords og SEO.
  Vi har netop haft endnu én samtale omkring året der gik, og vi er fuldt ud tilfredse med udviklingen af vores shop på baggrund af arbejdet hos Conseo/Lars Bachmann.
  Derfor har vi også aftalt kontrakt forlængelse.
  Vi kan kun anbefale Conseo til andre, dog ikke for samme branche – det vil være for farligt.!

  Med venlig hilsen

  http://evvs.dk
  Christian Andersen
  Afdelingsleder

 15. Var på kursus i foråret, og Lars vidste hvad han talte om, så han kan absolut anbefales.

Skriv et svar